Close
IDIOMA

Cala Bona

Cala Bona és un petit nucli marítim del municipi de Son Servera -antigament era un conjunt de cases de pescadors amb el seu petit port- que es caracteritza pel seu tradicional port de pescadors i pel tranquil ambient que es respira a les terrasses dels seus bars i restaurants.


Situada al sud del Port Verd i al nord de Cala Millor, està connectada a ambdós nuclis per un passeig marítim molt agradable.

Avui dia ja s’han assentat zones residencials i s’ha desenvolupat una important planta hotelera de gran qualitat que atrau famílies i turistes majors per la seva gran tranquil·litat, seguretat i ambient acollidor. A més, compta també amb supermercats, botigues, servei de taxis, bus públic, oficina d’informació turística, etc.


Al petit port es poden contemplar les barques de pesca típiques de Mallorca: els llaüts, fetes de fusta i d’uns 3 a 5 m d’eslora. Antigament navegaven amb vela llatina encara que més tard es varen equipar de motors dièsel i encara es fan servir com a embarcacions de pesca professional o d’aficionats ocasionals, i també com a embarcacions de passeig. A primera línia destaquen tres platges rocoses protegides amb espigons artificials. La platja principal de Cala Bona ha estat certificada per AENOR amb la Norma UNE 170001 d’Accessibilitat Universal.


A Cala Bona no es perden les tradicions i en plena temporada turística els seus mariners celebren el dia de la seva patrona: la Mare de Déu del Carme, dia 16 de juliol.

mapa-calabona

Què està passant en Cala Bona?

Què fer?

Ruta de senderisme Cala Bona Canyamel

Distància 9.6 Km. Duració 150 min. Desnivell ascendent 250 m. Dificultat 3/4 Tipus no circular Des de l’oficina d’informació turística de Cala Bona continuï pel