Oberta la inscripció al TotalTriMallorca de Cala Millor

La vuitena edició del TotalTriMallorca, organitzat pel Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç i el Club Triatló de Manacor ja ha obert el termini d’inscripció per als participants de l’edició de 2018 que es celebrarà el proper 3 de juny. Durant els primers dies, els atletes podrán gaudir d’una promoció especial sobre […]

La vuitena edició del TotalTriMallorca, organitzat pel Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç i el Club Triatló de Manacor ja ha obert el termini d’inscripció per als participants de l’edició de 2018 que es celebrarà el proper 3 de juny.

Durant els primers dies, els atletes podrán gaudir d’una promoció especial sobre el preu d’inscripció, tant si es fa a nivel individual com per equips.

El Consorci de Turisme col·labora i patrocina aquest esdeveniment esportiu ja que és un tipus d’actes que afavoreix molt la captació de nous públics per a la zona turística de Cala Millor, però també per a altres zones dels municipi menys conegudes.

Aquesta prova, en la seva edició de 2017, va aconseguir més de 600 inscrits el que va suposar una gran injecció en les reseves hoteleres així com de consum en l’oferta complementària per a principi de la temporada turística a Cala Millor.

Inscripcións i més información a www.totaltrimallorca.com

 

Notícias