Eventos > Festes de la Mare de Deu del Carme

Festes de la Mare de Deu del Carme

Disculpa, esta entrada no está disponible en este idioma. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

🎉 En un any on les circumstàncies ens obliguen a fer unes festes diferents no hem volgut que els veïnats de Cala Bona es quedin sense les seves festes de la Mare de Déu del Carme.

És per això que us presentam el petit programa d’enguany 👇. Hi trobarem a faltar la processó de les barques ⛵️tan tradicional d’aquests dies però el dia del Carme soparem tots junts al moll!

A més, el CircBover ens amenitzarà l’horabaixa del dia 17.

 

❗️Recordau que si voleu sopar amb els veïnats, us heu d’inscriure via mail o a l’Ajuntament. Si el vostre carrer no és apte per a treure la taula fora, podreu muntar la taula al moll. Pensau també que per assistir al circ s’ha de fer la reserva de plaça abans amb la finalitat de controlar l’aforament. Ho podeu fer al telèfon 689 852 903 o a través de l’enllaç: https://forms.gle/vvhRuz7GVjToL2BD9

Desitjam que aquestes petites festes vos agradin i que dins les circumstàncies tinguem uns dies de festa alegres i amb bona companyia.

Añadir al calendario 40 Festes de la Mare de Deu del Carme

 En un any on les circumstàncies ens obliguen a…

Lugar del evento Auditòrium Sa Màniga false