(Español) El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar es present a la DER Touristik a Alemanya

Sorry, this entry is not available in your language. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar es present a […]

Sorry, this entry is not available in your language. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar es present a la DER Touristik a Alemanya. El Consorci ha assistit a aquesta fira de caire generalista per promocionar la zona costanera. Aquest és un dels touroperadors (TTOO) més actiu d’Alemanya, té 7,1 milions de clients anuals.

img-20161112-wa0029

Aquests gran TTOO alemany fa feina amb molt hotelers i petites cadenes de la zona de Cala Millor. En el Pla d’acció del 2016, el Consorci de Turisme preveia l’assistència a set fires, inclosa la DER Touristik. El Consorci ha assistit a la fira FREE, de natura i aventura; la CMT, de cicloturisme i senderisme; l’ITB, de caire generalista; la REISEN, de natura, turisme actiu i cicloturisme; la BMW de golf. Totes aquestes fires van dirigides al mercat Alemany.

A més a més, ha participat activitat a dos viatges especialitzats en golf de quasi 140 agències de viatges i periodistes de 60 països diferents amb motiu de la celebració de la Fira IGTM a Mallorca.

News