(Español) El Consorci de Turisme rep a TTOO i premsa especialitzada en golf d’uns 60 països diferents a Pula Golf

Sorry, this entry is not available in your language. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar ha rebut avui […]

Sorry, this entry is not available in your language. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar ha rebut avui dematí a touroperadors (TTOO) i periodistes especialitzats en golf d’un 60 països diferents. Aquests agents turístics i periodistes participen a l’International Golf Travel Market (IGTM), que se celebra entre els dies 14 i 16 de novembre a les Illes Balears, i que organitza i coordinadora Agencia de Turisme de les Illes Balears (ATB) del Govern de les Illes Balears, l’Agència de Camps de Golf de Mallorca, el Consell de Mallorca, el Tourespaña i l’IGTM. Avui, la recepció ha tingut lloc a Pula Golf i demà toca el torn a Son Servera Golf.

img-20161111-wa0010

Els representats dels touroperadors i periodistes especialitzats en golf provenen d’una seixantena de països concretament d’Europa, majoritàriament d’Alemanya i Anglaterra, encara que també hi ha d’altres procedents de Sud-Àfrica, Corea, Nova Zelanda, Argentina i Xina.

Els regidors de Turisme de Son Servera, Marga Vives, a més del de Sant Llorenç, Nicolas Bordal, i el gerent del Consorci de Turisme, José Marcial Rodríguez, han estat els encarregats de rebre als representats dels touroperadors i ho han fet lliurant-los a cada un dels un pac de benvinguda amb productes locals realitzats per l’Associació Dignitat i Feina. Aquesta associació, que treballa pels més necessitats de la zona del Llevant de Mallorca i amb persones en ric d’exclusió social, forma part de l’eix de responsabilitat corporativa de la zona.

El directors i gerents Pula Golf i Son Servera Golf, Arnau Sala i Stefano Bortolotti, i el també propietari de Pula Golf, Romeo Sala, han estat els encarregats de rebre als touroperadors. Seguidament els representants d’aquesta modalitat de turisme i periodistes especialitzats han gaudit d’un temps i d’un cel espectacular per practicar el seu esport preferit a les instal·lacions del Pula Golf a Cala Millor.

Pula Golf Resort, ubicat el propi golf, ha estat dissenyat per l’arquitecte José María Olazábal i compta amb 28 suites de l’hotel localitzades just al davant del Putting Green i del tee de l’1.

Demà toca el torn a Son Servera Golf on altres representar de touroperadors i premsa especialitzats visitaran el segon club més antic illa, ubicat a un enclavament paradisíac com és la Costa dels Pins, a Cala Millor.

News