El TOTALTRIMALLORCA, un any més a Cala Millor

La ja consolidada prova del TOTALTRIMALLORCA s’ha duit a terme a Cala Millor aquest passat diumenge, 4 de juny, amb dues proves de diferents distàncies: l’Olímpica 51.5 (1.500 m, 40 km, 10 km) i la Half Distance 113 (1.900 m, 90 km, 21 km).   Aquesta prova, que ha comptat amb el patrocini del Consorci […]

La ja consolidada prova del TOTALTRIMALLORCA s’ha duit a terme a Cala Millor aquest passat diumenge, 4 de juny, amb dues proves de diferents distàncies: l’Olímpica 51.5 (1.500 m, 40 km, 10 km) i la Half Distance 113 (1.900 m, 90 km, 21 km).

 

Aquesta prova, que ha comptat amb el patrocini del Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar, de la Cadena Hotelera Hipotels i d’Oximar, combina tres disciplines esportives: natació, ciclisme i running. La competició es desenvolupà entre les 08.00 i les 14.00 h, i hi participaren 600 atletes per a diferents proves, tant nacionals com internacionals.

 

El guanyador de la Half Distance va resultar ser el mallorquí Joan Nadal en categoria masculina i per tan es va proclamar Campió de Balears de Triatló, mentre que la guanyadora de la categoria femenina resultar ser Caro Sitges. Als dos guanyadors a més de premis en metàl·lic se’ls va fer entrega d´altres premis consistents en un viatge a les Illes Maldives i a les Illes Canàries respectivament.

D´altre banda el guanyador en categoria masculina de la distància Olímpica va resultar ser Miquel Àngel Fidalgo i en categoria femenina Lauren Freeman.

 

Aquest esdeveniment, pensat per als triatletes així com per a tots els turistes i visitants que vulguin gaudir d’un dia eminentment esportiu a Cala Millor, ha fet del nostre destí un lloc idíl·lic per a la pràctica esportiva: natació a la platja de cala Nau, un circuit de ciclisme i un circuit de carrera plana al llarg del passeig de la mar, que fan que s’hagi convertit en un referent en el món del triatló.

 

A més, enguany, la Half Distance ha representat també el Campionat de Balears, fet que implica un reconeixement a l’esforç i al treball realitzat i que han convertit el TOTALTRIMALLORCA en un esdeveniment de gran transcendència per la gran oferta esportiva que ofereix el nostre destí.

Notícias