El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar presenta el Fòrum de Turisme de Cala Millor Temporada 2017

L’acte, presentat per la Presidenta del Consorci i batlessa de Son Servera, Natalia Troya, i batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs, va comptar amb nombrosos representants politics dels dos municipis i de representants del sector turistic de la zona.   Els regidors de Turisme d’ambdós municipis, Margalida Vives i Nicolás Bordal ens han explicat les […]

L’acte, presentat per la Presidenta del Consorci i batlessa de Son Servera, Natalia Troya, i batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs, va comptar amb nombrosos representants politics dels dos municipis i de representants del sector turistic de la zona.

 

Els regidors de Turisme d’ambdós municipis, Margalida Vives i Nicolás Bordal ens han explicat les actuacions dutes a terme per a la temporada 2017 dins els dos municipis, com ara les reformes d’embelliments als carrers, millores mediambientals, senyalitzacions viàries, o la posada a punt de la zona costanera abans de la temporada entre d’altres. Des de les regidories de turisme, s’ha fet menció especial també a les accions que s’estan duent a terme per tal de recuperar les platges de la destinació, en coordinació amb Demarcació de Costes i el SOCIB.

 

En aquesta línea a continuació, s’ha comptat amb la participació del Sr.Lluís Gomez-Pujol, científic del SOCIB, amb la seva ponència «Cala Millor, la platja més monitoritzada del Mediterrani», sobre l’estudi de la platja de Cala Millor des de fa dècades i el desenvolupament del seu perfil del litoral. Així, des d’aquí es genera una quantitat d’informació de gran valor qualitatiu i quantitatiu que ajudarà a les administracions a la correcta presa de decisions.

 

També s’ha comptat amb la participació del Sr. Vicente Ramos de la UIB,  que ens ha introduït el projecte East Mallorca Intelligent (EMI), i com s’integra aquest amb la nostra destinació com a Smart Destination, de manera que a partir de la formació i de la coordinació entre el sector públic, privat i la Universitat, es millori el coneixement d’aquell que ens visita, optimitzar així les accions a dur a terme, incrementant d’aquesta manera el valor de la nostra destinació.

 

En coordinació amb aquest, formant part del projecte EMI, José Marial Rodríguez, gerent del Consorci, va presentar el que será la nova intranet del Consorci, ón totes les empreses privades de la destinació hi tenen cabuda, i els canvis que es duran a terme sobre la web actual, de manera que aquesta evolucionarà cap a una web 3.0, interactiva, amb intercanvi d’informació i amb gran valor afegit.

 

L’acte va finalitzar amb el lliurament de les distincions de qualitat SICTED  a les empreses turístiques de la zona, sumant enguany 8 noves empreses distingides al sistema i que ja sumen un total de  50 establiments distingits entre els dos municipis. Aprofitem l’avinentessa per animar a establiments que encara no estiguin adherits a fer-ho, i formar així part d’aquest programa que té com a objectiu la qualitat tant de l’oferta privada com de la destinació.

 

La cloenda de l´acte va ser a càrrec del Sr. Antoni Sansó, assessor de la vicepresidència del Govern de les Illes Balears.

Amb aquest, ja son tres els actes que el Consorci organitza amb una periodicitat semestral, i que pretén d’aquesta manera difondre la informació sobre les tasques que es duen a terme a la destinació.

Notícias