El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar continua amb la promoció del golf

El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar ha continuat avui dematí en la promoció del golf a Son Servera. Touroperadors (TTOO) i periodistes especialitzats s’han acostat al Golf Son Servera per gaudir de les instal·lacions esportives i d’un dia espectacular. Aquests agents turístics i periodistes participen a l’International Golf Travel […]

El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar ha continuat avui dematí en la promoció del golf a Son Servera. Touroperadors (TTOO) i periodistes especialitzats s’han acostat al Golf Son Servera per gaudir de les instal·lacions esportives i d’un dia espectacular. Aquests agents turístics i periodistes participen a l’International Golf Travel Market (IGTM), que se celebra entre els dies 14 i 16 de novembre a les Illes Balears, i que organitza i coordinadora Agencia de Turisme de les Illes Balears (ATB) del Govern de les Illes Balears, l’Agència de Camps de Golf de Mallorca, el Consell de Mallorca, el Tourespaña i l’IGTM.

img-20161112-wa0015

El director del Golf Son Servera, Stefano Bortolotti, ha estat l’encarregat de fer un recorregut, pel segon club més antic illa, ubicat a un enclavament paradisíac com és la Costa dels Pins. El grup hoteler Protur Hotels ha esponzoritzat un forat amb un half-way.

img-20161112-wa0023

Els regidors de Turisme de Son Servera, Marga Vives, a més del de Sant Llorenç, Nicolas Bordal, i el gerent del Consorci de Turisme, José Marcial Rodríguez, han estat, una vegada més, els encarregats de rebre als representats dels touroperadors i ho han fet lliurant-los a cada un dels un pac de benvinguda amb productes locals realitzats per l’Associació Dignitat i Feina. Aquesta associació, que treballa pels més necessitats de la zona del Llevant de Mallorca i amb persones en ric d’exclusió social, forma part de l’eix de responsabilitat corporativa de la zona.

Notícias