El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar assisteix a la Fira CMT Stuttgart 2016

El Consorcio de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar assisteix des del passat 16 de gener a la Fira CMT de Stuttgart per reforçar la promoció turística a Alemanya. Aquesta és la primera fira turística de la temporada. Amb l’assistència a aquesta fira, el Consorci posa en marxa la política d’anar a […]

El Consorcio de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar assisteix des del passat 16 de gener a la Fira CMT de Stuttgart per reforçar la promoció turística a Alemanya. Aquesta és la primera fira turística de la temporada. Amb l’assistència a aquesta fira, el Consorci posa en marxa la política d’anar a fires de producte.

Aquesta Fira, amb una superfície d’uns 100.000 metres quadrats, està considerada com un dels esdeveniments més rellevant de turisme i oci que es celebren a Alemanya, i destaca per la seva durada, amb un total de nou dies.

La participació de Consorci en aquesta fira “és important” per la rellevància que té el mercat alemany a la zona costanera de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar.

Els visitants que acudeixen a la CMT de Stuttgart tenen un poder adquisitiu “alt i fins i tot molt elevat”. És per aquest motiu que està considerada com una de les fires de “major potencial” de captació de negoci per a la zona turística de Cala Millor.

Notícias