El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar assisteix a la BWM International Golf Open

El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar assisteix a la BWM International Golf Open amb un estand propi. El BMW International Open és el torneig amb el que BMW es va comprometre amb el golf professional, fins el punt de convertir-se en un dels més importants socis mundials de golf. […]

El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar assisteix a la BWM International Golf Open amb un estand propi.

El BMW International Open és el torneig amb el que BMW es va comprometre amb el golf professional, fins el punt de convertir-se en un dels més importants socis mundials de golf. El BMW organitza l’esdeveniment del Circuit Europeu des de fa més d’un quart de segle. El 2016 BMW International Open té lloc al Golf Club Gut Lärchenhof (Pulheim, prop de Colònia), des del 22 al 26 juny.

Dins el pla d’acció del 2016, el Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar va decidir participar a esdeveniments temàtics o de producte. “Colònia és un important destí emissor de turistes interessats en venir a Mallorca a jugar a golf fora de temporada alta”, assenyala el gerent del Consorci, José Marcial Rodríguez.

Notícias