El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç assisteix a la Reisen d’Hamburg per contribuir a desestacionalitzar el sector

El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar assisteix des d’avui i durant cinc dies a la fira Reisen d’Hamburg per promocionar el turisme fora de temporada, concretament el turisme de natura i el senderisme, també el cicloturisme i el TOTALTRIMALLORCA. El Consorci està promocionant el TOTALTRIMALLORCA que tendrà lloc el […]

El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar assisteix des d’avui i durant cinc dies a la fira Reisen d’Hamburg per promocionar el turisme fora de temporada, concretament el turisme de natura i el senderisme, també el cicloturisme i el TOTALTRIMALLORCA.

El Consorci està promocionant el TOTALTRIMALLORCA que tendrà lloc el proper 5 de juny i on es podrà competir tant a nivell individual com per equips. Aquest triatló internacional ha estat elegit com a millor triatló de mitja distància d’Espanya.

La Reisen d’Hamburg és la fira de l’indústria turística més important de tota Alemanya septentrional. A prop de 1.000 expositors procedents de 80 països diferents els visitants tenen la possibilitat d’escollir les seves vacances i reservar-les directament gràcies a l’ajuda d’agents de viatge i professionals del sector. És per aquest motiu que des del Consorci consideren efectiva la presència a la fira.

Els organitzadors esperen que la fira rebi uns 80.000 visitants. Hamburg és la ciutat més poblada després de Berlín amb 1,8 milions d’habitants.

La zona expositiva es divideix en moltes àrees temàtiques, dedicades a les famílies, a les vacances en càmping, amb bicicleta i excursionisme. També s’hi celebren nombrosos espectacles, conferències sobre viatges, presentacions de productes i esdeveniments informatius sobre noves destinacions de viatge.

Des del primer dia, el Consorci ha apostat realitzar la promoció de la zona turística de Cala Millor, sa Coma i s’Illot a fires de caire temàtic. Aquest és la tercera fira a la que assisteix, enguany, l’entitat, la primera va ser la fira CMT de Stuttgart i la segona la FREE de Munich. Amb l’assistència a aquestes fires, el Consorci pretén contribuir a la desestacionalització turística.

Notícias