Primera reunió del consell assessor

Avui dematí ha tingut lloc la primera reunió de feina del consell assessor del Consorci de Turisme del Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar. A aquesta una primera reunió han assistit representants de Pimeco, Pimem, empreses de turisme actiu i de camps de golf. El gerent del Consorci, José Marcial […]

Avui dematí ha tingut lloc la primera reunió de feina del consell assessor del Consorci de Turisme del Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar. A aquesta una primera reunió han assistit representants de Pimeco, Pimem, empreses de turisme actiu i de camps de golf.

El gerent del Consorci, José Marcial Rodríguez, i la regidora de Turisme de Son Servera, Margalida Vives, han explicat als representats de les diferents entitats els avantatges i beneficis de pertànyer al Consorci i les campanyes que en aquests moments s’estan elaborant.

Als membres del consell se’ls ha informat que podran participar a la mesa de coordinació amb dos representants i també podran comptar amb un suplent. Així han fixat que, com a mínim, el consell es reunirà dues vegades a l’any, a l’inici de la temporada turística i també per l’elaboració del Pla d’acció i que la constitució oficial tendrà lloc a principis de setembre.

El gerent ha explicat que la base de la millora de la reputació d’un destí turístic territorial com Cala Millor resideix en el fet que ambdues administracions, l’Ajuntament de Son Servera i el de Sant Llorenç des Cardassar, s’han involucrat per adoptar decisions.

Notícias