(Català) La destinació Cala Millor activa accions de promoció turística per a impulsar de nou l’activitat del sector

Disculpa, esta entrada no está disponible en este idioma. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.Les campanyes previstes estan encaminades a atreure el turisme nacional i local Impulsar la recuperació del sector després de la crisi del […]

Disculpa, esta entrada no está disponible en este idioma. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Les campanyes previstes estan encaminades a atreure el turisme nacional i local

Impulsar la recuperació del sector després de la crisi del coronavirus és l’objectiu del Consorci de Turisme de Cala Millor, format pels ajuntaments de Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera i l’Associació Hotelera Bahía de Cala Millor – sa Coma. Per això, s’han redissenyat les estratègies i s’han iniciat diferents campanyes de promoció encaminades especialment a atreure el turisme nacional i  insular.

Per això, després de signar un conveni de col·laboració a FITUR amb Viajes Eroski, ara ambdues institucions llançaran un seguit de propostes per a aquesta funció. Es crearà un landing web exclusiu de la destinació amb vídeos promocionals, mòduls per a comprar vols i hotels a la zona, per a poder seleccionar i elegir activitats, o per a reservar vehicles de lloguer per a les vacances. Així mateix, es farà també amb la mateixa companyia una campanya de mailing i de publicacions a xarxes social amb el mateix objectiu.

Cal destacar que Cala Millor aconseguí la distinció de Segell de Turisme Familiar a la mateixa fira aquest 2020 i és aquest uns dels principals reclams d’aquesta campanya.

En el mateix sentit, també s’ha apostat per una campanya de publicitat a medis de comunicació nacionals i autonòmics amb cunyes i entrevistes que serveixin també per a aquesta promoció. En concret és promocionarà el destí a programes de ràdio d’àmbit nacional i autonòmic. Es llançaran gairebé 90 cunyes al llarg de tot un mes. A més, els programes als quals s’emetran són programes especialitzats en viatges, el que implica que el públic d’aquest pugui ser un potencial visitant de la destinació.

Apostar  pel turisme nacional, que tindrà més fàcil el desplaçament és una ajuda per part de les administracions a hotelers, restauradors, comerciants i altres empresaris de la zona per a que puguin treure profit del que queda d’una temporada amb condicions excepcionals.

«El turisme nacional i el de les pròpies illes serà un dels fonamentals aquest any. La gent no vol partir molt enfora i volem fer-los saber que no és necessari per a tenir unes vacances perfectes. A Cala Millor tenim molt per oferir»; han explicat des del Consorci.

Notícias