(Català) El Consorci de Turisme es promociona a Fitur per mitjà d’una campanya de ràdio nacional

Disculpa, esta entrada no está disponible en este idioma. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar està duent a terme aquests dies una campanya de promoció […]

Disculpa, esta entrada no está disponible en este idioma. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar està duent a terme aquests dies una campanya de promoció de la destinació enfocada especialment al turisme procedent del mercat nacional. Per això, i aprofitant la fira turística FITUR que se celebra aquests dies a Madrid, es promociona la destinació amb una campanya consistent en 24 falques de ràdio que s’insereixen en programes emesos en àmbit nacional.

Des del Consorci s’ha prioritzat aquest tipus de campanya més que la presència física a la Fira Internacional de Turisme, ja que l’estratègia que s’està seguint pel que fa a fires és assistir a aquelles específiques de producte, en lloc de fires generalistes com és FITUR. Així doncs, s’ha aprofitat el potencial i la importància de FITUR en el panorama internacional per promocionar el nostre destí mitjançant programes de ràdio.

En concret, són 4 falques diferents, que s’emeten un total de 24 vegades durant el mes de gener per Onda Cero, en els programes Mas de Uno, Julia en la onda, La brújula, Al primer toque i Gente Viajera.

La temàtica de les falques segueix la mateixa línia de les guies que recentment ha editat el Consorci, i que des d’ara ja s’estan distribuint en les diferents oficines d’informació turística i que es poden descarregar també des de les pàgines web de l’Ajuntament de Son Servera (www.sonservera.cat), de l’Ajuntament de Sant Llorenç (www.santllorenc.cat) i del Consorci del Turisme (www.visitcalamillor.com).

Aquestes guies presenten quatre temàtiques d’activitats a la destinació i les falques s’han editat en consonància al seu contingut:

  • ‘Naturalesa i platges’, fent referència a les nostres platges i als entorns naturals de la destinació.
  • ‘Esports’, convidant a la pràctica de totes les modalitats esportives que ofereix Cala Millor
  • ‘Cultura’, posant en relleu la importància de conèixer la nostra cultura, patrimoni i tradicions.
  • ‘Oci i família’, oferint totes les alternatives d’oci per gaudir de l’entorn.

I en totes elles, es convida l’oient a visitar la destinació i a consultar tota la informació relativa a la pàgina web www.visitcalamillor.com.

Aquesta acció queda emmarcada dins del pla d’acció del Consorci de Turisme establert per al 2017, que té com a objectiu, entre d’altres, fomentar la nostra destinació entre els visitants potencials del mercat nacional.

Notícias