(Català) El Consorci de turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar promociona el cicloturisme al Bike London Show

Disculpa, esta entrada no está disponible en este idioma. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language. El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar, juntament amb Bicicletes Sancho, membre del Consell Assessor i […]

Disculpa, esta entrada no está disponible en este idioma. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar, juntament amb Bicicletes Sancho, membre del Consell Assessor i especialista en el sector cicloturístic en el nostre municipi, assisteix des del 16 al 19 de febrer a la fira The London Bike Show per tal de promocionar el cicloturisme i així continuar amb el pla d’accions promocionals del Consorci programades per al 2017.
The London Bike Show és una fira dedicada exclusivament a l’exposició de bicicletes , equipaments i assessorament per a tot tipus de ciclistes, on s’inclou una àmplia mostra de bicicletes que tant es poden provar com comprar. Així doncs, una vegada més el Consorci ha apostat per promocionar el turisme de caràcter temàtic, tal com ja va passar en la Reisen d´Hamburg i en la CMT d´Stuttgart, i d’aquesta manera contribuir a la desestacionalització del sector.
Gràcies a la col·laboració d’empreses  de la nostra zona, en aquest cas una empresa membre del Consell Assessor del Consorci especialitzada en el sector, s’atén tot el ventall de possibilitats relacionat amb la bicicleta de carretera, de muntanya, BMX, Cross i rutes familiars, tot plegat en la fira més important de ciclisme que existeix al Regne Unit.

Notícias