(Català) El Consorci de turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar assisteix a la fira FREE de Munic

Disculpa, esta entrada no está disponible en este idioma. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar assisteix durant 5 dies, del 22 al 26 de febrer, […]

Disculpa, esta entrada no está disponible en este idioma. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar assisteix durant 5 dies, del 22 al 26 de febrer, a la fira FREE de Munic amb un estand propi inclòs dins el de les Illes Balears.

Aquesta fira es considera la més important d’Alemanya del sud quant a sectors d’oci i viatges, i hi passen cada any gran quantitat de visitants; per exemple, el 2016 la varen visitar més de 122.00 persones, amb 1.200 expositors de 60 països diferents.

La fira ofereix la possibilitat d’establir contacte personal amb compradors professionals del sector i amb viatgers privats molt actius, on la temàtica està centrada en les següents àrees: viatges, salut i benestar, caravanes i activitats a l’aire lliure, esports d’aventura tal com excursions i ciclisme, turisme nàutic  i turisme actiu en general. Assisteixen anualment a aquesta convocatòria grans TTOO, companyies aèries i empreses de caràcter lúdic.

D’aquesta manera. el Consorci torna a participar aquests dies a una fira de caràcter temàtic, destinada al públic final, amb l’objectiu de captar turistes d’aquesta regió germana i aconseguir una major influència i que ens coneguin en un mercat tan viatger i important com és l’alemany. El gran interès del mercat alemany per aquests recursos en què el nostre destí ofereix un ampli ventall de possibilitats fan d’aquesta fira un espai perfecte per a la promoció del destí Cala Millor, on som conscients que es farà un bon ús de les noves guies temàtiques editades recentment pel Consorci, així com les rutes de senderisme i cicloturisme de les quals disposam.

Així dons, el Consorci de Turisme aposta una vegada més  per promocionar el turisme en temporada baixa, atès que és una fira especialitzada en turisme actiu destinada a un públic que normalment s’interessa per aquesta època de l’any. Aquesta és la quarta fira de caràcter temàtic a la qual enguany assisteix el Consorci.

Notícias