(Català) Cala Millor, entre els deu destins espanyols amb millor reputació online de la planta hotelera

Disculpa, esta entrada no está disponible en este idioma. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.La planta hotelera de Cala Millor destaca entre les deu primeres destinacions de platja a nivell estatal, enguany avança fins a la […]

Disculpa, esta entrada no está disponible en este idioma. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

La planta hotelera de Cala Millor destaca entre les deu primeres destinacions de platja a nivell estatal, enguany avança fins a la cinquena posició, per darrera de la Platja de Muro, Hondarribia, Ribadeo i Chiclana.

El cercador Trivago.es publica el rànquing de reputació en línia de les 80 principals destinacions de platja amb els hotels més ben valorats del país. Per a realitzar-la s’han analitzat totes les opinions a les que es té accés a través de Trivago, un total de més de 220 milions procedents de més de 250 portals de reserva.

Consultau l’article a Trivago.es

Notícias